News

Un fost judecător cere desființarea DNA. „Demisia ori demiterea baschetbalistei nu ajută cu nimic”

DNA este o institutie stalinista si represiva, care a nenorocit oameni, a distrus familii, a produs grave prejudicii economiei, administratiei si politicii din Romania, si care a afectat poate iremediabil increderea in Justitie. DNA este un organism nociv si criminal care trebuie desfiintat.
Este opinia lui   Gheorghe Morosanu , fost judecator si fost presedinte al Judecatoriei Bicaz , un magistrat apreciat pentru pozitiile sale publice si pentru felul sau de a gandi liber. Un magistrat care a facut gestul de a-si cere scuze unui petent intr-o incheiere de indreptare a unei erori materiale. Ceea ce a deranjat extrem de mult CSM, fapt pentru care s-a trecut la represalii impotriva lui Morosanu, acesta fiind sanctionat disciplinar.
Gheorghe Morosanu a analizat in termeni extrem de duri, dar cat se poate de corect, ceea ce se intampla de ani de zile la DNA. Analiza lui Morosanu se regaseste intr-un text trimis Lumeajustitiei.ro, intitulat sugestiv „Demisia DNA”. Un text in care fostul judecator arata ca „demisia ori demiterea baschetbalistei nu ajuta cu nimic”, fiind nevoie de masuri mult mai ferme.
loading...

Jurnaliștii Lumeajustiției.ro amintesc că Gheorghe Moroșanu este un magistrat care a făcut gestul de a-și cere scuze unui petent într-o incheiere de îndreptare a unei erori materiale, lucru care a deranjat extrem de mult CSM, fapt pentru care a fost sancționat disciplinar.

Analiza lui Morosanu se regaseste intr-un text trimis Lumeajustitiei.ro, intitulat sugestiv „Demisia DNA” și în care arată că „demisia ori demiterea baschetbalistei nu ajuta cu nimic”, fiind nevoie de măsuri mult mai ferme.
loading...
To Top