News

Un fost USR-ist a atacat dur românii veniți din străinătate: Viermi cu bemweu de ghiolban

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu (fost vicepreședinte USR Cluj) a scris pe Facebook despre „viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban , intorsi acasa in concediu”, după ce a avut parte de un incident neplăcut în trafic, cu un șofer care a depășit coloana, potrivit evz.ro.

”Sa va ferească sfântu’ de viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban, intorsi acasa in concediu ca sa ne arate ca numa’ fraierii romani si saraci ramasi in țară stau in coloana, ei depasesc si pe continua si pe dreapta si zeci de masini oprite pe drum national pentru ca ei conteaza, ei au dreptate, ei se grabesc, ei se descurca.

Daca astia sunt cei 3 milioane de romani plecati din tara, atunci dusi sa fie in piz**le ma-mii lor de câcați si sa stea in strainatate pana le putrezesc hoiturile dă jmekeri acolo.

PS. Rambo asta inmaieuat e tovarashu’ lu’ spaniolu’, o coborat din Focusu’ lui de Hunedoara sa ma intrebe cine p**a lui sunt eu sa le fac poze si sa urlu la ei ca depasesc coloane?!?!

Mnezeii vostri de râme needucate care ne faceti sa ne coboram la nivelul vostru de nevertebrate si tot voi ne bateti cu experienta…”, a scris Rădulescu pe contul său personal.

loading...

După reacția dură pe care a avut-o, actorul și-a cerut scuze românilor din străinătate, recunoscând că a greșit când a generalizat.

Actorul Bogdan Bob Rădulescu şi-a anunţat în octombrie 2016 demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului Uniunea Salvaţi România, filiala Cluj şi din cea de membru al formaţiunii şi a anunţat că se va retrage şi de pe lista de candidaţi a USR Cluj pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Gestul lui Bogdan Bob Rădulescu vine după ce în spaţiul public a fost redifuzată o înregistare video a actorului, postată pe Youtube, în care acesta a folosit un limbaj vulgar şi jignitor la adresa Bisericii Orodoxe şi a politicienilor români, pe tema „relaţiei bolnave şi distructive dintre infecta politică românească şi mizerabila Biserică Ortodoxă”, care ar fi dus în opinia sa la „otrăvirea creierelor tinere”, prin predarea religiei în şcoli.

Un val imens de critici au fost lansate în special în mediul online la adresa lui Rădulescu, iar unele personalităţi ale vieţii politice şi culturale, printre care Adrian Papahagi şi Teodor Paleologu au cerut conducerii USR să se delimiteze de comediantul clujean.

Actorul a fost sancționat de CNCD cu 2.000 de lei pentru fapte de discriminare. Printre cele mai blânde apelative folosite de actor la adresa comunității ortodoxe, amintim: „scârbă de religie ortodoxă”, „viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, „analfabeți, tâmpiți și mulți”. Acesta a mai spus că în momentul în care se va preda religia în școală, bisericile vor fi incendiate.

loading...
To Top