Externe

Un italian: Miroși urât. Ești o târfă româncă! Rezultatul: 9 luni de munci agricole pentru jigniri

Un italian de 22 de ani a fost condamnat joi la nouă luni de muncă agricolă, pentru că a insultat o româncă într-un autobuz.

Judecatorul l-a condamnat pe Michel Savoni sa „lucreze pamantul in urmatoarele noua luni”, la Roma, scrie news.ro.
Tanarul a fost gasit vinovat pentru insulte rasiste. El isi incepe vineri pedeapsa.

„Mergi si aseaza-te pe ultimul scaun din autobuz, pentru ca mirosi urat, esti o tarfa romanca. Si sa nu te misti fara permisiunea mea. Altfel te bat„, i-a spus Savoni unei romance de 27 de ani, in iunie 2013, intr-un autobuz din capitala italiana.

loading...

Speriată fata care era din București s-a dus terorizată de frică pe ultimul loc unde a rămas până a ajuns la destinație. Soferul autobuzului a fost scandalizat de amenintari si a sesizat politia, care a deschis o ancheta.

Polițiștii italieni l-au așteptat pe agresor chiar când acesta a coborât din autobuz și l-au dus direct la secție. La proces s-a prezentat șoferul care a depus mărturie astfel încât italianul a reușit să fie condamnat.

Michel Savoni a declarat că regretă faptă și că sunt niște vorbe foarte urâte, dar a menționat că a fost incitat de prietenii lui care se aflau cu el în acel moment. Cu toate acestea, judecătorul nu a luat aceste aspecte în considerare și a dat sentința de 9 luni de munci agricole.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top