Celebritati

Un jurnalist celebru face DEZVĂLUIRI despre Ponta. Adevărul începe să iasă la iveală

Fostul premier Victor Ponta ar putea să iasă pe ușa din dos din viața politică românească dacă cele de mai jos se adeveresc. Cert este că până acum mai multe voci susțin același lucru: ”Ponta a devenit denunțător cu acte în regulă”

”La început, fostul premier a dezinformat sistematic opinia publică. Invocând faptul că nu are dreptul să spună în ce dosare e chemat la DNA. Nu există nicio interdicție legală în acest sens. Apoi, încet-încet, a început să vorbească. Dezvăluind singur în ce a constat declarația sa. L-a turnat pe Liviu Dragnea.

Și asta s-a întâmplat chiar dacă depoziția sa este doar de martor și oficial nu se numește denunț. Și, fiindcă despre Tel Drum este vorba, mai este necesară precizarea că, ințial, pentru a ajunge să fie invitat la DNA, același Victor Ponta a recurs a o șmecherie.

În sensul că a făcut declarații publice referitoare la implicarea în afacerea Tel Drum a lui Liviu Dragnea. Spunând că aceasta este de notorietate publică. Și că el știe foarte bine cum au stat lucrurile, pentru că a aflat acest lucru în calitate de premier.

Prin urmare, s-a invitat pe față la DNA. Chiar dacă ar fi vrut cumva să îl sară procurorii, nu mai aveau cum. De aici și până a-l turna pe fostul său prieten și coleg de partid, nu a mai fost decât un singur pas. Care și el a fost făcut. Victor Ponta a devenit denunțător cu acte în regulă”, scrie Sorin Roșca Stănescu.

Ce spune liderul PSD

loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este convins că Victor Ponta l-a turnat la DNA. El susține că Ponta ”a stat cu mâna pe sus” și s-a cerut la DNA pentru a-l turna. Fostul pemier îl contrazice.

”Văd că până și a merge la pescuit este o infracțiune (…) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, după ce a insistat foarte mult să spună lucrurile astea. Era cu mâna pe sus, doar ca să-l cheme la DNA și să spună lucrurile astea. S-a cerut la DNA.

Am înțeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emoție. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar știu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul României indiferent de care mari personalități a fost condus a transferat din domeniul public al statului în domeniul administrației locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a conținut ca și altele obligația pentru autoritatea locală ca în cinci ani să facă ceea ce a promis cu terenul. Lacul și acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea susține că nu-l va numi ticălos pe Victor Ponta. ”Eu nu o să zic niciodată despre Victor Ponta că este ticălos. Mâine înțeleg că este ziua lui, îi urez ”La mulți ani!”, numai de bine și tot ce-mi dorește el mie, asta îi doresc și eu lui”, a completat Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta îi dă replica actualului lider al PSD, Liviu Dragnea, cel care spunea că Ponta s-a cerut la DNA ”a stat cu mâna pe sus”, ca să-l toarne în fața procurorilor. Ponta susține că Liviu Dragnea minte cu nerușinare și faptul că mine înseamnă că știe că este vinovat în ceea ce privește TelDrum.

loading...
To Top