Un preot susține că a avut relații intime cu Pomohaci: Mi-a trimis și poze nud
Life

Un preot susține că a avut relații intime cu Pomohaci: Mi-a trimis și poze nud

Scandalul în care este implicat preotul-solist Cristian Pomohaci ia amploare, după ce mai multe persoane au apărut să dea informații care mai de care mai șocante. Luni, 10 iulie, un tânăr preot a susținut că a întreținut relații intime cu Pomohaci și chiar a trimis la redacția celor de la „Acces Direct” mai multe dovezi care să susțină vorbele lui: poze, mesajeși înregistrări audio.

 “Îmi trimitea și poze nud. Îmi trimitea pe Facebook tot felul de poze, tot felul de copii. Ne-am cunoscut pe Facebook. Tot timpul îmi scria după miezul nopții. Asta s-a întâmplat anul trecut. Chiar în seara de Revelion, când m-a chemat la Mureș, la dânsul în parohie, și nu am vreut să mă duc, mi-a zis că , dacă nu mă duc la el, nici cu familia nu mă bucur. Îmi spunea că o să stau la pat. Și mi-a fost foarte rău. Am făcut temperatură 40.
loading...

El îmi spunea mereu că nu stau bine, cu acum mă doare capul, că … deci ca un fel de deochi. Când l-am sunat și l-am întrebat de ce-a făcut lucrul ăsta, mi-a zis: «Ți-am spus că și eu eram singur». Așa-mi zicea: «Copil frumos, mi-e dor de tine!» Ne-am întâlnit și la Mureș, în apartamentul dânsului. Singur eram, m-a luat cu mașina. Avea un clop pe cap, cu reverendă. Am mers la apartamentul lui și mai departe… A început cu treburi pe care le făcea el..”, a afirmat tânărul, potrivit Click.

 Întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu Pomohaci, bărbatul care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea a răspuns afirmativ. “Am stat patru ore la el, îmi spunea să rămân și peste noapte, că-mi lasă cheile, că-mi lasă bani, tot ce vreau”. Cel care a acceptat să le ofere un interviu la “Acces Direct”  le-a trimis acestora și mai multe mesaje și înregistrări video.
loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });