Un profesor de religie a vrut să-i bage unui elev cuvântul Domnului în cap, la propriu
Life

Un profesor de religie a vrut să-i bage unui elev cuvântul Domnului în cap, la propriu

Profesorul Jan Vasilescu de la Şcoala Vizantea Răzăşească (Vrancea) s-a ales cu dosar penal  pentru că a agresat în timpul orei trei elevi care deranjau liniştea în clasă. Pe unul dintre elevii scandalagii, dascălul l-ar fi lovit peste cap cu Biblia.

“Este adevărat că a agresat copiii în timpul orei, domnul profesor motivând că erau obraznici, nu ascultau, nu au stat la locul lor şi-au aruncat genţile prin clasă, au deplasat un scaun. Este primul an la şcoala noastră şi primul an în învăţământ, are 32 de ani, are la noi 10 ore şi la o altă şcoală restul în completare. Pare un băiat liniştit care nu a dat semne că ar fi violent”, a declarat directorul şcolii, profesorul Fănică Mărăşteanu, pentru Ziarul de Vrancea.

loading...

Conducerea şcolii a constituit o comisie de anchetă, pentru cercetarea cazului, iar la începutul săptămânii viitoare se va decide măsurile care vor fi luate împotriva dascălului. La rândul său, poliţişti din Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Vrancea fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. După incidentul din şcoală riscă să-şi piardă postul în învăţământ, în condiţiile în care se afla în primul său an de activitate didactică.

Cu doar o lună în urmă, într-o altă unitate de învăţământ din mediul rural,  Mihaela Ciornea, o educatoare din comuna Vrâncioaia, a fost filmată cu telefonul mobil, de către un părinte care a dorit să asiste la oră, în timp ce molestează un copil în clasă.

Potrivit Adevarul, educatoarea a fost filmată când îl trage de urechi şi îl pălmuieşte pe copil. Autoarea filmării a pus imaginile pe internet şi a făcut reclamaţie la inspectoratul şcolar, educatoare suspendându-se între timp din activitate, până la efectuarea anchetei.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });