Un scriitor dă cărțile pe față. Adevărata miză a scandalului Dragnea – Grindeanu
News

Un scriitor dă cărțile pe față. Adevărata miză a scandalului Dragnea – Grindeanu

Scriitorul și publicistul Ion Coja nu se ferește când este vorba de cuvinte și și-a exprimat opinia despre adevărata miză a scandalului dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

loading...

”Mi-e teamă că miza este programul de guvernare propus de PSD. Este un program ambițios, voitor de bine pentru Țară, cum n-am mai avut după 1990. Un program care încurcă multe calcule făcute de adversarii României! Avem atâți adversari și neprieteni încât mi-ar fi greu să fiu mai exact! Mai puțin vag! Și să numesc cine sunt acești dușmani.

loading...

În orice caz, cei din opoziție care, în frunte cu nemernicul de Băsescu, vor încerca să înfigă mai adânc cuțitul din mâna lui Grindeanu, dovedesc o mentalitate politicianistă de cea mai joasă speță! Nu le pasă pierderile la nivelul Țării, ar fi fericiți dacă vor înregistra pierderi și la adversarii lor politici! Ducă-se Țara, dacă odată cu ea se duc și adversarii politici! Mentalitate de derbedei! De secături! Repet: cu Băsescu în frunte!”, a apreciat Ion Coja pe blogul personal.

Acesta a mai comentat și faptul potrivit căruia ar avea și Liviu Dragnea o vină pentru desemnarea lui Grindeanu în funcția de prim ministru.

”Liviu Dragnea se pregătea de câțiva ani să fie prim ministru! Un prim ministru cu siguranță mai bun decât cei care l-au precedat! Dar s-a ivit defecțiunea numită Johannis, care a reușit să impună ideea că Liviu Dragnea ar fi incompatibil cu funcția de prim ministru din cauza situației sale juridice!… Liviu Dragnea a acceptat această piedică și a încercat s-o depășească cu ajutorul unor colegi de partid loiali, pe a căror fidelitate putea să se bazeze. A numit-o mai întâi pe doamna Saideh, o numire nu prea inspirată, dar care a făcut clară strategia lui Dragnea! Grindeanu, când a acceptat funcția, a știut bine despre strategia șefului său și a jurat că o va servi, i se va spune!…”, a mai precizat Ion Coja.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });