News

Un social – democrat pune punctul pe ”i”: Orban ar trebui să se SUSPENDE din politica românească

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că afirmațiile președintelui PNL, referitoare la excluderea PSD sau ALDE din familiile politice europene de apartenență sunt absolut scandaloase. Răzvan Popa susține că Ludovic Orban ar trebui să se autosuspende din viața politică a României pentru că nu apără interesele țării noastre în fața politicienilor din PPE.

loading...

”Ludovic Orban face afirmații absolut scandaloase cu privire la PSD și ALDE. Nu este treaba lui Orban să vorbească despre relația dintre PSD și familia politică socialistă europeană. Ludovic Orban ar trebui să se preocupe de apărarea intereselor românești în fața politicienilor anti-români din PPE. În schimb, PNL și președintele său sunt preocupați doar să câștige bună-voința acelorași politicieni.

Tocmai pentru această atitudine, președintele PNL ar trebui să se suspende din politica românească. România are nevoie de lideri puternici, capabili să îi apere interesele în plan european, nu de figuri umile așa cum este Ludovic Orban” susține Răzvan Popa.

loading...
loading...

Leave a Response