Un sucevean a reușit să vândă un porumbel cu 500.000 de euro
Socant

Un sucevean a reușit să vândă un porumbel cu 500.000 de euro

Un român care locuiește în Belgia, a reușit să stabilească un nou record mondial în lumea columbofililor, după ce a vândut un porumbel cu 500.000 de euro, potrivit Antena 3.

Daniel Bucaciuc, în vârstă de 41 de ani și născut în localitatea Ipotești din județul Suceava, are o pasiune pentru porumbei de mic copil, după ce un verișor de-al său l-a învățat tot ce știa despre columbofilie.

loading...

Potrivit SuceavaNews, bărbatul s-a mutat de 20 de ani în Belgia, unde are o firmă de construcții de 11 ani, dar în paralel a continuat să fie pasionat de porumbei.

Cu trecerea anilor pasiunea sa pentru porumbei s-a concretizat material.
El a reușit să-i învingă chiar și pe belgieni, renumiți pentru creșterea porumbeilor, și a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500.000 de euro, printr-o agenție de profil din Belgia.

”Sunt mai mulți porumbei care sunt vânduți la sume de 400.000, 300.000 și uite că al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia și nu numai pentru că nu s-a vândut nicăieri un porumbel cu o sumă așa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru că agenția care l-a vândut și-a luat comisionul. Agenția are clienți în China și așa l-am dat”, a declarat Daniel Bucaciuc.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });