News

Ursul care aduce demisia la Sibiu

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a demisionat din funcţie. Decizia vine după ce raportul întocmit de Corpul de Control al ministerului de Interne cu privire la modul în care s-a intervenit pentru prinderea ursului din Sibiu, arată, printre altele, şi că Negru a ordonat unui subaltern să dea cu maşina peste animal, informează B1 TV.

Înregistrarea de pe staţie a fost trimisă la Parchet.

Şeful poliţiei Sibiu susţine că a primit ameninţări la adresa familiei sale.

loading...

Cristian Negru a negat însă informaţia că ar fi ordonat ca ursul să fie călcat cu maşina.

Precizările şefului poliţiei Sibiu vin după ce ministrul de Interne Dragoş Tudorache a arătat că Negru a ordonat unui subaltern să dea cu maşina peste animal, înregistrarea de pe staţie fiind trimisă la Parchet.

Întrebat dacă știe ceva despre înregistrarea în care unui poliţist i se cerea, de la dispecerat, să dea cu maşina peste urs, ministrul a răspuns: ”Apare și o referire în corpul de control, întreaga derulare a operațiunii e pusa la dispoziția Parchetului în ancheta pe care procurorii o desfășoară și e bine ca ancheta să își urmeze cursul și să vina cu o concluzie. În raport apare ca fiind o instrucțiune din partea șefului poliţiei, cel care coordona operațiunea”, a spus ministrul de Interne.

Comisarul Cristian Negru fusese împuternicit la comanda Poliţiei Municipiului Sibiu pentru o perioadă de şase luni, mandat care ar fi expirat la începutul anului viitor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top