USB își întinde tentaculele peste toată România – anunțul lui Nicușor Dan
News

USB își întinde tentaculele peste toată România – anunțul lui Nicușor Dan

Nicușor Dan extinde proiectul USB/USR în toată România și spune că vrea câte o filială în fiecare județ. Și asta, în doar o lună. Acesta afirmă că a fost deja contactat de aproximativ 4.000 de oameni și grupuri din țară, iar în acest moment o echipă USB/USR vorbește cu cei care vor să colaboreze cu formațiunea.

„Sunt 20 de membri din USB/USR care dialoghează cu toţi cei care ne-au sunat, ne-au scris, ne-au căutat personal. Tinta noastra este să avem într-un termen rezonabil cel puţin o filială într-un judeţ. Această echipă pentru extindere a USB s-a deplasat deja în multe oraşe din ţară şi din afara României. Într-o luna ne dorim să avem deja filialele care se constituie.

loading...

Am spus de la început că nu facem alianţe cu vechile partide şi că mergem singuri la parlamentare. Vom încerca să aducem partidele noi, împreună, în USR .

Mesajul este acelaşi cu cel transmis la alegerile locale: există o intreagă categorie de oameni care s-au săturat de modul în care s-a facut politică de către partidele vechi din România, care au capturat politica şi au viciat democraţia.

Sunt foarte multe lucruri de bun simţ care circulă în societate şi care asteaptă rezolvare , de la sistemul electoral, până la transparenţă, şomaj, prioritizarea investiţiilor în urban şi rural. Venim cu un program care să răspundă acestor aşteptări concrete”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });