Clotilde Armand cere o Românie cu mai multe penitenciare
News

Clotilde Armand cere o Românie cu mai multe penitenciare

USR și a exprimat poziția față de recentele revolte din pușcării. În ultimele două zile, în opt închisori au existat incidente produse de deținuții care nu mai suportă actualele condiții de viață. Clotide Armand, reprezentanta USB/USR, susține că soluţia pe termen lung este un număr de penitenciare mai mare.

„Asistăm la multiple proteste în penitenciarele din România referitoare la condiţiile de detenţie şi la campanii mediatice susţinute pe această temă. USB/USR consideră că într-adevăr condiţiile de detenţie din România trebuie îmbunătăţite. Însă soluţia pe termen lung pentru a elimina supra-aglomerarea din penitenciare nu este promovarea unui proiect de amnistie, cât construcţia de noi penitenciare, care să ofere condiţii de detenţie civilizate.

loading...

Pe lângă alocarea unui buget de la Guvern, trebuie căutate toate modalitățile de finanțare pentru astfel de lucrări de modernizare și reabilitare a penitenciarelor, inclusiv finanțările nerambursabile pentru construcția de noi penitenciare.

O lege a grațierii sau amnistiei ar transmite un mesaj greşit referitor la determinarea României de a combate infracţionalitatea de orice tip, inclusiv cea legată de fapte de corupţie”, a precizat Clotilde Armand.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });