USR devine un partid fără credibilitate cu un viitor la fel de incert ca și cel al PNL
News

USR devine un partid fără credibilitate cu un viitor la fel de incert ca și cel al PNL

USR devine un partid fără credibilitate cu un viitor la fel de incert ca și cel al PNL, potrivit unui editorial scris de Dan Vasile Mihaela. Acesta afirma ca formațiunea politică cu cea mai ambițioasă titulatură (Uniunea Salvați România) s-a transformat, în doar câteva luni, în Uniunea Salvați…,,Rușinea”. ,,Grație” liderului său necopt, din punct de vedere politic, care nu reușește să-și depășească condiția de fost ONG-ist.

„Chiar de 1 Iunie, ziua internațională a copilului, ,,copilul” teribil al polticiii românești se supără pe propriul partid, pentru că, vezi Doamne, se abate de la principiile cu care a defilat în campania electorală și anunță, cu surle și trâmbițe, că părăsește partidul pe care l-a înființat. Vestea nu făcut prea multe valuri, deoarece în proaspătul partid fondat de Nicușor Dan scandalurile s-au ținut lanț.

loading...

De la excluderea soțului doamnei Armand din partid, care cerea socoteală pentru cheltuirea banilor din campanie, și continunând cu duelul Cristian Ghinea-Nicușor Dan, în USR se tot vorbește de plecări, demisii și demiteri și de o singură venire providențială, cea a lui Cioloș, care, de când și-a terminat treaba la Guvern, nu prea își mai găsește locul în politica românească”, scrie Mihale.

Acesta se intreaba cum să renunțe Nicușor Dan la putere când s-a văzut, în sfârșit, lider pe un partid parlamentar al cărui viitor este la fel de incert ca și cel al PNL?

„Niciunul dintre cei trei candidați (Orban, Bușoi, Cataramă) înscriși în cursa pentru șefia partidului nu se bucură de o largă majoritate. PNL și-a pierdut vâna în momentul în care a fuzionat cu partidul înființat de Traian Băsescu. În PNL sunt prea multe facțiuni rivale, iar ambițiile sunt pe măsură. PNL se distruge singur, din interior, așa că, oricine ar câștiga alegerile interne va avea o sarcină grea: să salveze ultimul partid istoric din România. În ceea ce privește viitorul USR, sunt destui care trag deja clopotele… „, a mai scris Mihale. (foto: evz.ro)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });