News

USR a găsit ÎN SFÂRȘIT ceva de făcut. Depune moțiune împotriva lui Toader. Noaptea minții

Uniunea Salvați România a anunțat că urmează sp depună o moțiune împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader. Salvatorii țării sunt nemulțumiți de cum arată propunerile pentru modificarea legilor justiției.

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a criticat propunerile de modificare a legilor Justiţiei făcute de ministrul Tudorel Toader, propuneri despre care a spus că vor duce la politizarea sistemului judiciar şi a anunţat că partidul pe care îl reprezintă va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei.

loading...

”Lupta împotriva Justitţiei continuă. Dacă la începutul anului, prin infama deja Ordonanţă 13, PSD a trebuit să dea un pas înapoi, acum avem o reactivare a acestei cerinţe. Cele trei măsuri din mimata consultare a ministrului Justiţiei nu fac decât să confirme miza reală a PSD: aducerea Justiţiei la pixul lui Dragnea (…) Transformarea ministerului Justiţiei în arbitrul Justiţiei din România nu face decât să politizeze şi să facă toţi paşii înapoi, paşi pe care România i-a făcut în relaţia cu UE şi relaţia cu ceea ce înseamnă un stat de drept cu o justiţie independentă”, a declarat Dan Barna.

Purtătorul de cuvânt al USR a precizat că partidul pe care îl reprezintă se opune fără echivoc măsurilor anunţate de Tudorel Toader şi că parlamentarii formaţiunii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei.

loading...
To Top