News

Văduva lui Cornel Patrichi o desființează pe Carmen Dan

Soția regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a criticat-o extrem de dur pe Carmen Dan, Ministrul de Interne, pentru afirmațiile pe care aceasta le-a făcut despre pensiile speciale încasate de subordonații ei.

”Carmen Dan a spus că acești oameni sunt într-adevăr speciali și merită aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Și eu sunt specială, și tu ești special, prietene, și noi suntem speciali, și voi, oameni buni, sunteți speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!

Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă. Pentru sănătatea mea o să îmi bag capul în nisip, să nu mai vad, să nu mai aud”, a scris Cornelia Patrichi, pe Facebook.

loading...

Anterior, văduva coregrafului a scris și cât de puțini bani primește.

”Când mă gândesc că mie mi-au oprit indemnizația de liber profesionist (de 363 lei) pentru că am depășit venitul lunar de 1250 de lei cu câțiva „gologani”. Cred că statul are grijă de mine să nu fac excese și să fiu sănătoasă”, a comentat ironic aceasta, potrivit B1.

Scandalul pensiilor speciale a reizbucnit săptămânile acestea, iar deciziile unor ”descurcăreți” de a cumula aceste pensii speciale cu salariul au pus și mai multe paie pe foc.

Reamintim din nou cazul chestorului Cornel Ciocoiu, care a ieșit la pensie, apoi s-a reangajat în Ministerul de Interne. Acum, el beneficiază de un salariu de cel puțin 10.000 de lei și de o pensie de circa 13.000 de lei. Astfel, cu tot cu celelalte venituri, el va obține trei miliarde de lei vechi pe an.

loading...
To Top