Vanghelie știe exact cum stă treaba: "Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora"
Funny

Vanghelie știe exact cum stă treaba: „Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora”

Vă era dor de Marian Vanghelie? Nici nouă, dar acesta a fost prezent la Tribunalul București unde a avut termen în procesul de abuz în serviciu și a făcut câteva declarații spre deliciul presei.

O declarație a acestuia a ieșit în evidență, întrebat despre rezultatul slab făcut de partidul din partea căruia a candidat la primărie, acesta a spus: „Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora”. Vanghelie a precizat după că totul a fost un experiment pe București și că i se pare suspect că 5.000 de buletine de vot au fost anulate, ceea ce ar însemna aproximativ 9%, și felul în care anumiți membri ai secțiilor de votare au fost numiți. Așadar, Vanghelie a spus încă o perlă care se adaugă la lungul șir format în decursul anilor. Să vedem ce este cu adevărat Teorema lui Pitagora față de ce a reușit să scoată pe gură Vanghelie.

loading...

Teorema lui Pitagora este una dintre cele mai cunoscute teoreme din geometria euclidiană, constituind o relație între cele trei laturi ale unui triunghi dreptunghic. Teorema lui Pitagora afirmă că în orice triunghi dreptunghic, suma pătratelor catetelor este egală cu pătratul ipotenuzei (latura opusă unghiului drept). Teorema poate fi scrisă sub forma unei relații între cele trei laturi a, b și c, câteodată denumită relația lui Pitagora. Nu prea sună a ce a spus Vanghelie. Să ne amintim câteva perle rostite de Marian Vanghelie pe vremea când nu era fugărit de procurori.

  • 1. Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare.
  • 2. Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea.
  • 3. De cand ma stiu eu copil, ma urcam in pom si mancam corcodusi.
  • 4. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!
  • 5. Acel tanar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur.
  • 6. Soarta mea a fost hotarata de destin.
  • 7. Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa.
  • 8. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.
  • 9. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.
  • 10. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });