Veste CRUNTĂ pentru pensionari. Parlamentul nu poate face nimic. Totul pleacă de la Bruxelles
News

Veste CRUNTĂ pentru pensionari. Parlamentul nu poate face nimic. Totul pleacă de la Bruxelles

O Directiva Europeana – „obligatorie” desigur – obliga statul roman ca pana in 2030 sa egalizeze vârsta de pensionare barbati – femei. Nu e bine! Nici Moscova, pe vremea comunismului bolșevic nu cred ca era asa… „obligatorie”, spune avocatul Aurelian Pavelescu care se întreabă unde sunt mecanismele democratice, transparenta, pentru care ne tot cearta Bruxelles-ul cand are interes?

loading...

”Cine a intrebat, insa, si poporul roman? Ca, de bine de rau, parlamentul intern da legi dupa ce un partid sau mai multe au primit votul popular pentru un minim program de guvernare, iar legile, fie si de forma sunt supuse dezbaterii publice… mai ies oameni prin piete, se mai protesteaza pe net, pe la televizor etc. Directivele astea, carevasazica, cine le gandeste, le propune, la avizeaza, sa fie „OBLIGATORII” si de nediscutat? Unde sunt mecanismele democratice, transparenta etc., pentru care ne tot cearta Bruxelles-ul cand are interes? Nu e bine! Nici Moscova, pe vremea comunismului bolsevic nu cred ca era asa… „obligatorie””, a precizat Pavelescu.

El atrage atenția că în Romania, cel putin, este nevoie de o legislatie care sa puna in prim-plan familia, cresterea natalitatii, un nou statut al femeii in societate. Este nevoie de un pachet legislativ care, nu doar sa stopeze discriminarile la care femeile sunt supuse azi oricum, dar sa creeze un cadru de intrare intr-o normalitate: o femeie care naste copii trebuie incurajata de stat, sustinuta, nu ca o forma de „discriminare pozitiva”, ci pentru ca aceste femei reprezinta nadejea supravietuirii poporului roman. Iar in acest pachet legislativ trebuie sa apara, optional, dreptul femeilor de a iesi la pensie mai devreme decat barbatii, iar nasterile de copii sa fie sustinute si recompensate de stat cu indemnizatii viagere!

loading...

”Nu este vorba aici numai despre recunoastere rolului femeilor in societate, ci o problema vitala pentru natiune. Altfel, in cateva decenii vom importa mana de lucru din Asia si Africa si vor naste altii copiii tarii, asa cum se intampla deja in „marile democratii europene”, unde pe femeile musulmane nu le intreaba nimeni de varsta de pensionare, ca ele nu muncesc in cea mai mare parte (si cum sa se puna bruxellezii cu Coranul?). Poate asta se si doreste.

Deocamdata, asa de mult pretuim femeile in Romania, incat, se spune pe televiziuni, 80% din prostituatele din Europa sunt romance! Bravos natiune! Asta si sub ochii institutiilor europene foooaaarte vigilente cu drepturile omului, nu-i asa? Ca peste tot sunt romance, mai ales pe la capitalele lor…

Nu putem renunta la instrumentul legislativ, noi, poporul roman, daca acesta nu slujeste interesul tarii!”, a adăugat avocatul.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });