Vești bune pentru românii din străinătate. Vor putea utiliza ghișeul.ro pentru taxe și impozite
Life

Vești bune pentru românii din străinătate. Vor putea utiliza ghișeul.ro pentru taxe și impozite

Ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, a susținut că românii din străinătate îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale prin ghişeul.ro până la finalul lunii iulie. El a precizat că, în acest moment, sunt înrolate 234 de administraţii locale în ghişeul.ro.

loading...

‘Cei din afara ţării trimit bani, puţini, pentru taxe şi impozite prin diverse alte metode de plată. Părinţii, în februarie, ca să prindă reducerea, merg – uneori alunecă pe gheaţă – după asta merg cu piciorul rupt la spital şi beneficiază de îngrijiri de sănătate, pentru a plăti acel 100 de lei impozit sau 200 de lei să câştige acei 20 de lei. Până la finalul lunii, vom avea posibilitatea pentru acei români care au proprietăţi în România să poată să îşi achite cu cardul impozitele, taxele şi amenzile’, a spus Bostan.

Pentru cele 234 de administraţii locale care sunt înrolate deja în ghişeul.ro se implementează facilitatea pentru românii plecaţi în străinătate de a putea plăti

loading...

‘Este o muncă de creaţie, de concepţie, de integrare, care se face din resurse proprii, deci nu sunt cheltuiţi bani bugetari pentru asta. 234 sunt oraşe şi municipii, acoperim peste 80% din populaţia bancarizată a României, mai este loc mult de creştere, mai ales că şi gradul de bancarizare creşte în fiecare zi. Numărul de credenţiale în aceste şase luni, de când sunt ministru, a crescut cu 330 faţă de perioada anterioară, numărul de plăţi electronice comparativ cu anul trecut a avut o creştere de 70%’, a mai afirmat ministrul Comunicaţiilor.

Potrivit acestuia, ANAF s-ar putea înscrie în ghişeul.ro până în toamnă.

‘Avem promisiune de la Ministerul finanţelor că şi ANAF se va înscrie în ghişeul.ro până în toamnă, ca să nu fie nevoie să stai la coadă ca să plăteşti, să poţi să o faci de acasă, în mod civilizat şi liniştit’, a mai arătat Bostan.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });