"Veți auzi că Alina Gorghiu e o femeie de moravuri ușoare, că e ticăloasă și că și-a părăsit copiii prin nordul Moldovei"
News

„Veți auzi că Alina Gorghiu e o femeie de moravuri ușoare, că e ticăloasă și că și-a părăsit copiii prin nordul Moldovei”

Nici nu a început campania electorală că Alina Gorghiu, acum președinte supre peste liberalii patriei a început să se victimizeze. Că toți se iau de ea și o fac în toate felurile, că se întâmplă numai lucruri mizerabile. Doar nu a spus că a venit Ponta pe furiș să-i lipească gumă în păr și i-a pus lipici pe tronul de președinte unic.

„Văd o campanie mizerabilă, cu ținte fixate. Știu foarte clar de acum că voi fi făcută în fel și chip. Mă bucur că am copil mic și nu reușește să înțeleagă cam ce înseamnă o campanie dusă de PSD. Veți auzi că Alina Gorghiu e o femeie de moravuri ușoare, că e ticăloasă și că și-a părăsit copiii prin nordul Moldovei. Le vom duce pe toate, cum le-a dus și în campania pentru Klaus Iohannis.

loading...

Rănile vor fi atât de adânci după această campanie electorală încât ne va fi foarte greu să găsim punți comune pentru un proiect de țară normală. Niciodată nu vom guverna cu PSD un proiect de țară. Nu avem niciun fel de chimie”, a spus Alina Gorghiu la Antena 3. Și nu s-a oprit aici. Ea acuză faptul că este urmărită de dimineață până seara.

„Au fost oameni care mi-au transmis că ar fi bine să o las mai moale. De fiecare dată când îmi spune cineva să nu mai fiu atât de agresivă pe un anumit subiect, atunci devin și mai agresivă”, a mai declarat liderul PNL.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });