News

Vicepreşedintele ALDE: Întrebarea la care Codruța Kovesi a oferit un răspuns năucitor

Vicepreşedintele ALDE Steluţa Cătăniciu spune că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a oferit un răspuns „năucitor” întrebată de ce România este atât de des condamnată la CEDO.

„Mi-a atras atenția un lucru incredibil. Doamna Kovesi a fost întrebată cum își explică faptul că România este atât de des condamnată la CEDO. Dânsa a avut un răspuns năucitor: „pentru că legile în România sunt neclare”. De atâtea luni de zile ministrul Tudorel se chinuie să modifice aceste legi să le pună în acord și procurorul șef al DNA, care se opune cu toate puterile modificărilor pe care Parlamentul și ministrul Justiției le dorește, spune că acesta este motivul pentru care România este condamnată la CEDO și nu abuzurile”, a spus Steluța Cătăniciu, marți, la „Sinteza zilei”.

loading...

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a participat în Parlamentul European la un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina.

Potrivit anunțului conferinței, evenimentul a fost organizat de Rebecca Harms, un europarlamentar din Germania, și Petras Austrevicius, membru al PE din Lituania.

Rebecca Harms este un om politic german, care apare pe o listă de politicieni care îl consideră ca aliat pe Soros.

loading...
To Top