News

Vicepreşedintele PSD şi ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, şi-a anunţat sâmbătă demisia

Vicepreşedintele PSD şi ministru al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, şi-a anunţat sâmbătă demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Bistriţa, motivând faptul că „nu îşi mai permite să aloce timpul fizic conducerii” acestei filialei, date fiind noile responsabilităţi guvernamentale,

Doina Pană a convocat, sâmbătă, o şedinţă a comitetului organizaţiei PSD Bistriţa, în cadrul căreia şi-a prezentat demisia.

loading...

„A fost un moment sufletesc greu pentru mine să plec din fruntea unei organizaţii care a fost total implicată, alături de mine, în toată munca uriaşă generată de confruntările electorale ale anului 2016. Rămân membră a organizaţiei municipale, o să o sprijin cu tot sufletul în activitatea viitoare şi sunt convinsă că noua conducere, aleasă statutar prin Conferinţa de alegeri din luna august, va menţine rezultatele electorale viitoare cel puţin la nivelul celor obţinute în mandatul meu”, afirmă Doina Pană în comunicatul citat.

Locul său a fost luat, până la alegerile statutare programate pentru sfârşitul lunii august, de viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae.

loading...
To Top