Victor Ponta: Democrația în România a fost ucisă
News

Victor Ponta: Democrația în România a fost ucisă

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care reamintea referendumul din 2012, fiind de părere că atunci democrația în România a fost ucisă.

„Știu că vrem să uităm de ce a fost în urmă cu doar 4 ani – Referendumul din 29 iulie 2012!

loading...

Dar eu spun că nu e bine să uităm – fără să ne dăm seama, atunci democrația în România a fost ucisă, de atunci a început să se impună ideea că Sistemul e mai puternic decât voința oamenilor! Bătălia între Popor și Sistem s-a dus în 2013-2014, iar din 2015 „și-au luat țara înapoi”!

Dacă însă așteptăm speriați și umili că va veni cineva din afară să ne ajute să ne întoarcem la democrație ne înșelăm – tot noi românii putem să reparăm ce s-a stricat! Eu încă mai sper și cred că se poate”, scrie fostul premier.

De asemenea, acesta reacționează dur în urma datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice (MFP), potrivit cărora bugetul general consolidat a încheiat primul semestru din acest an cu un deficit de 3,85 miliarde de lei, respectiv 0,5% din PIB, față de deficitul programat pentru semestrul I de 1,9% din PIB.

 „Matematica ( nu propaganda) = in 2015 dupa 5 luni a fost un excedent bugetar de plus 6,32 miliarde RON / in 2016 dupa 5 luni un deficit de minus 780 milioane RON ( in conditiile in care anul acesta s-au facut ZERO investitii si au fost cofinantate ZERO programe cu fonduri europene)! Deci 7,1 miliarde RON mai putin in buzunarul public – diferenta in 5 luni ( peste 1,5 miliarde de Euro)!!! Si raul cel mare urmeaza sa vina in restul de timp pana la sfarsitul anului 2016. Iar PNL va propune sa votati in Decembrie sa ramana actualul Guvern ZERO / si Propaganda oficiala va ameninta sa votati asa ca altfel vin inapoi PSD si Ponta! Chiar o sa avem iar GHINION?”, a scris Victor Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de socializare, într-o postare intitulată „INCOMPETENTA UCIDE!!!”.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });