Victore, nici nu știi cât de mic începi să fii. 3 întrebări ale căror răspunsuri i-ar putea încheia cariera
News

Victore, nici nu știi cât de mic începi să fii. 3 întrebări ale căror răspunsuri i-ar putea încheia cariera

Omul politic Victor Ponta care s-a bucurat multă vreme de susținerea milioanelor de români este de nerecunoscut. Acesta lansează atac după atac la adresa liderului PSD și totul pare mai mult decât o răfuială politică.

loading...

Într-un nou atac Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea că „minte cu nerușinare”. Fostul prim-ministru îl avertizează pe președintele PSD Liviu Dragnea cu privire la o anumită protecție de care acesta ar fi beneficiat până acum, afirmând că „nu o să țină la nesfârșit!” Și totuși parcă Victor Ponta se plimba prin vie.

Fostul premier a adăugat că nu a depus „niciodată” un denunț împotriva lui Liviu Dragnea sau a altui membru din PSD.

„Nu am depus niciodată un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodată! Dacă Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM să râspundă pentru ele. Faptul că dă vina în mod mincinos pe alții arată doar cât este de speriat și cât de vinovat se știe!”, a mai afirmat el.

„Liviu – minciuna și hoția au (până la urmă) picioare scurte! Și protecția pe care ai avut-o până acum de la „Sistem” nu o să țină la nesfârșit!”, a punctat Victor Ponta. Așa să fie?

loading...

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu nu este deloc convins de spusele fostului premier. Din contra! El susține cu tărie că Ponta l-a turnat pe Liviu Dragnea

”La început, fostul premier a dezinformat sistematic opinia publică. Invocând faptul că nu are dreptul să spună în ce dosare e chemat la DNA. Nu există nicio interdicție legală în acest sens. Apoi, încet-încet, a început să vorbească. Dezvăluind singur în ce a constat declarația sa. L-a turnat pe Liviu Dragnea.

Și asta s-a întâmplat chiar dacă depoziția sa este doar de martor și oficial nu se numește denunț. Și, fiindcă despre Tel Drum este vorba, mai este necesară precizarea că, ințial, pentru a ajunge să fie invitat la DNA, același Victor Ponta a recurs a o șmecherie.

În sensul că a făcut declarații publice referitoare la implicarea în afacerea Tel Drum a lui Liviu Dragnea. Spunând că aceasta este de notorietate publică. Și că el știe foarte bine cum au stat lucrurile, pentru că a aflat acest lucru în calitate de premier.

Prin urmare, s-a invitat pe față la DNA. Chiar dacă ar fi vrut cumva să îl sară procurorii, nu mai aveau cum. De aici și până a-l turna pe fostul său prieten și coleg de partid, nu a mai fost decât un singur pas. Care și el a fost făcut. Victor Ponta a devenit denunțător cu acte în regulă”, scrie Sorin Roșca Stănescu. În mod legitim s-ar putea pune trei întrebări. Este manevrat Victor Ponta să facă ceea ce face? Dacă este manevrat fostul premier, cine face asta? Care este scopul final al operațiunii contra Dragnea?

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });