Socant

Video / Poliția bate bine la Bârlad. Bancheta din spate, cameră de tortură

Scene halucinante la Bârlad, în județul Vaslui, luni, 12 decembrie. Sub privirile înmărmurite ale unor bârladeni cu spirit civic, un echipaj de Poliție reține un tânăr și îl bagă în mașină. Unul dintre polițiști, însă, care se urcase pe bancheta din spate lângă reținut, începe să-i care acestuia pumni și picioare. Martorii au filmat întreaga scenă!

Bătaia a fost filmată de doi bărbați care s-au ținut după mașina poliției, strigându-le să oprească și să-l lase pe tânăr în pace.

Aceștia au văzut cum echipajul Poliției reține un tânăr din zona Pieței Centrale și îl bagă în mașină. Celălalt om al legii, care se urcase pe bancheta din spate, îi aplica „reținutului” o ploaie de pumni și picioare. Întreaga scenă a fost filmată de cei doi bârlădeni care se aflau în trafic și care au pornit în urmărirea mașinii de poliție, notează jurnaliștii de la publicația Bună Ziua Vaslui (BZV).

Atenție, filmul conține limbaj licențios și imagini care vă pot afecta emoțional !

loading...

Luați la întrebări de aceștia, oamenii legii au declarat ca îl duc la psihiatrie deși ajunseseră pe drumul de la Caramidărie (în apropierea pădurii).

Jurnaliștii care au intrat în posesia filmării, au trimis imaginile și la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui de unde au solicitat un punct de vedere  în legătura cu acest incident.

Urmare a materialului vizionat de către superiorii celor doi polițiști care apar în filmare, reprezentanții IPJ Vaslui au declarat, pentru BZV, că a fost declinată competența acestui caz către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, unde procurorii îi vor cerceta pentru purtare abuzivă.

loading...
To Top