Socant

Video / Acuzată de relaţii incestuoase după ce şi-a alăptat copiii şi s-a pus pe Internet. Unul avea 6 ani

Numeroase persoane își exprimă public indignarea dupa ce Tasha Maile, o tânără mamă, care s-a implicat în campania privind dreptul femeilor de a alăpta în public ș-a decis să posteze un clip video pe canalul propriu de Youtube în care să prezinte cum își alăptează copiii.

Principalul motiv de critică a fost faptul că unul dintre copii are 6 ani și faptul că este încă alăptat nu este deloc în regulă.

loading...

58 de milioane de persoane au urmărit clipul și multe au afirmat după că ce face Tasha este revoltător. „Găsesc acest video drept foarte deranjat. Ea vrea să demonstreze că este o mamă naturală și își atrage copiii prin faptul că încă îi alăptează. Alăptatul este natural, este o legătură frumoasă între mamă și copil. Dar cu toate acestea exhibiționismul acestei femei știrbește această legătură frumoasă”, a comentat o femeie în legătură cu clipul video, conform viralthread.com citat de b1. Alte persoane s-au revoltat în legătură cu expresia de pe fața copilului de 6 ani și au afirmat că această legătură dintre mamă și băiat ar putea fi considerată incestuasă. Voi ce credeti?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top