News

Video – Godină, după cazul medicului târât de polițiști: Să i se facă medicului dosar penal!

Imagini șocante filmate duminică noapte pe străzile Capitalei. Un medic de la Maternitatea Giulești a fost târât pe jos de poliţişti, pentru că a refuzat să-i însoţească la maşină. Profesorul Ciprian Cristescu se afla cu soţia în maşină când au fost opriți de o echipă de poliţişti.

Doamna, care se afla la volan, a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Poliţiştiii i-au cerut şi medicului Cristescu să se legitimeze şi de aici a început un întreg scandal. Ulterior, medicul a fost dus la secția de poliție și amendat cu 500 de lei, pentru că nu a vrut să se legitimeze.

loading...

Polițistul Marian Godină a spus luni, după cazul medicului bruscat de polițiști, că speră ca doctorului să i se facă dosar penal pentru ultraj și a postat pe o rețea de socializare un clip cu ”actorii principali” din acest caz.

Văd că unii tot nu au înțeles că sunt ușor manipulați de știri apărute în presă. Este și cazul medicului care a fost „brutalizat” deși era pasager și „nu făcuse nimic”. Vă rog să vă formați acum o opinie corectă.
Vizionare plăcută! Sper că domnului medic i se va întocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea firească în urma acestui video
”, a scris polițistul Marian Godină, luni, pe pagina de socializare.

loading...
To Top