Life

Vinul fiert, medicamentul bunicii pentru zilele reci

Beneficiile vinului fiert sunt de necontestat. Prin cantitatea de polifenoli naturali, antioxidanti si resveratrol, vinul fiert consumat cu masura aduce beneficii organismului. Condimentele adaugate (scortisoare, cuisoare, anason) au effect antioxidant, asigurand o protective sportita impotriva racelilor. Vaporii calzi de alcool etilic produc vasodilatatie, contribuind la o mai buna oxigenare a sangelui.shutterstock_158479673

Beneficiile vinului fiert au fost mediatizate pe larg in ultimii ani, iar majoritatea oamenilor de stiinta au cazut de acord ca, atunci cand este consumat cu moderatie, vinul rosu poate ajuta la protejarea inimii, previne formarea cheagurilor de sange si producerea accidentelor vasculare cerebrale, si chiar tine la distanta anumite tipuri de cancer – printre care cancerul de colon si cancerul de prostata.vin_fiert_mare

Adaugand scortisoara la vinul fiert, nu facem decat sa ii imbunatatim proprietatile sanatoase. Scortisoara creste proprietatile antioxidante ale vinului rosu fiert si totodata ajuta in mentinerea imunitatii. Scortisoara tine bolile de iarna departe si ne ajuta in reglarea temperaturii corpului. Cu alte cuvinte, consumand scortisoara, rezistam mai bine in fata frigului.

loading...
To Top

Distribuiti

Daca ti-a placut acest articol, da-i share , pentru ca si prietenii tai sa citeasca

Shares