News

Vișan a răbufnit ÎN DIRECT! Regrete din perioada Băsescu: Am greșit. M-am maturizat. Nu mă frecați…

Gelu Vișan de la Partidul Mișcarea Populară a răbufnit în direct la România TV cu o serie de regrete din perioada în care președinte a fost Traian Băsescu. Fiind vorba de Justiție și de oamenii sistemului care au rămas și acum în funcție, Vișan a spus că a greșit în acea perioadă că dădea atât credit unor oameni care s-au dovedit total altfel. El a mai dezvăluit că tot ce trebuia spus pe post vedea de la departamentul de comunicare pe care îl avea Partidul Democrat.

”Poate m-am maturizat. Nu mă mai frecați cu Traian Băsescu că mă luară-ți acum, m-am maturizat, poate am văzut, am făcut și eu greșeli, am vorbit la televizor: justiția, pe cuvântul meu. Așa veneam de la partid, asta ne dădea de la PD, când veneam, când vine vorba despre justiție ziceți așa: noi nu ne băgăm în justiție, justiția e independentă.

Aveam un întreg departamentul de comunicare care ne spunea, și eu veneam aici, mai ales în primul an, veneam aici la televizor și spuneam, îmbrăcat frumos, la cravată, la costum, și spuneam: justiția e liberă, independentă, noi nu ne băgăm.

loading...

Atât de liberă și independentă a fost și noi nu ne-am băgat deloc politic în justiție, încât s-a întors justiția aia independentă peste toate partidele și  ne-a călcat în picioare. Politicul a greșit, faptul că a greșit…”, i s-a adresat acesta lui Bogdan Chiriac care l-a taxat pe Vișan că acum are alt discurs față de perioada trecută.

Vișan a mai spus că PSD ar trebui să dea drumul Legilor Justiției așa cum sunt și să lase văicărelile.

Să înceapă modificarea codului penal, să discute bărbătește despre grațiere și amnistie în România, pentru că nu mai știm cine este vinovat și cine este nevinovat în pușcărie și să nu se mai uite este haștagul rezist în piață, și că vorbește Monica Macovei la televizor.

Asta este dezbaterea noastră publică de 15 ani de zile în această țară, am înnebunit cu toții, nu mai știm dacă merge economia, dacă nu merge, dacă avem drumuri, dacă n-avem drumuri, dacă avem transporturi, dacă avem energie, dacă avem agricultură, nu mai știm nimic. Decât despre justiție și SRI. Și Monica Macovei tună…”, a adăugat Vișan.

loading...
To Top