News

Vișan aruncă bomba. Ce s-a obținut în urma vizitei ”de succes” de la Casa Albă: Codruța…

Gelu Vișan scrie ca sistemul este „reloaded” după ce a făcut o vizită de succes la Casa Albă, organizată de fostul și actualul șef SRI.

”Vrem cătușe și sânge! Vrem politicieni Trași pe roată. O vrem pe Codruța președinte, pe Coldea prim-ministru și pe Portocală la justiție. Moarte politicienilor! Cam așa sună sloganurile după ce desantul format din Maior, Helvigh, Hotnews, DIGI, Rareș Bogdan, însoțiți de Klaus Werner Iohannis au făcut o vizită la Casa Albă. Vizita a fost pregătită de George Maior, unul dintre Șefii Sistemului și a fost un succes pentru Gabriel Oprea, unde se va sărbători mâine seară victoria. 

loading...

Am înfrânt! Grupul din Casa lui Oprea conduce România! Parlamentul a primit rezolvarea: Ei s-au întâlnit acasă la Oprea pentru a se Lupta cu Corupția! Asaltat de întrebări despre politicienii mizerabili, Donald Trump a cedat și a mărturisit: „La Ocnă cu ei” 

Vizita Laurei Codruța Koveși la ambasadă a fost un succes! Sistemul, rănit și slăbit, a primit o gură de oxigen de la Donald Trump, ba a fost bandajat, reîncărcat și trimis din nou la Luptă, la Lupta cea Mare! Români contra români! Să moară toți dușmanii! Drepturile omului?  „Un moft”!  P.S. Despre această vizită „istorică”, o să mai vorbim”, scrie Vișan pe Facebook.

loading...
To Top