News

Vișan: Cea mai crasă lipsă de pregătire, vecină cu prostia, o găsim la Koveși

Politicianul Gelu Vișan lansează un nou atac la adresa șefei DNA și afirmă că cea mai crasă lipsă de pregătire, vecină cu prostia, dublată de o răutate și ură viscerală, o găsim la Koveși. Într-o postare pe Facebook, el susține că doar proștii cred că plecarea lui Koveși ar însemna revenirea corupției și corupților la ” butoane”.

”Marea problemă a României este aceea că angajările la stat se fac de vreo 15-20 de ani pe pile și recomndări de la partid, nu pe criterii de profesionalism. De la fonduri europene, la dezastrul din orice domeniu, totul se datorează incompetenților care populează până la refuz aparatul bugetar. O mână de oameni care știu meserie, cară după ei un balast impus de-a lungul anilor. Iar cea mai crasă lipsă de pregătire, vecină cu prostia, dublată de o răutate și ură viscerală, o găsim la Koveși.

Despre cea mai gravă problemă a țării, deprofesionalizarea cumplită, lipsa de pasiune în ceea ce fac, prostia cruntă, nu vorbește nimeni. Iar fenomenul acesta se produce cel mai grav la nivelul tinerilor, cărora „li se rupe” de totul și de orice, ” bani să iasă” și ziua de salariu să vină.

loading...

O să vi se pară ciudat, dar vă rog să calculăm în timp împreună:
Deprofesionalizarea gravă a început odată cu „Lupta Anticorupție”, adică acum vreo cincisprezece ani. Între nivelul ” Luptei Anticorupție” și Lipsa de Profesionalism, inclusiv în Politică, Administrație, Educație, Sănătate, ș.a.m.d. există o relație direct proporțională: cu cât ” Lupta” e mai mare și mai gălăgioasă, cu atât avem mai puțin profesioniști;

De ce? E un fenomen demonstrat în toate țările care și-au ales sau le-a fost impusă, cum s-a întâmplat la noi, „Lupta”, în dauna Anticorupției, în felul acesta, fără profesioniști, țările sunt mai ușor de „ocupat”, economic în primul rând. Populației i se servește o țintă falsă și este setată pe o direcție greșită.

O să vă dau un exemplu: Dacă la dumneavoastră în familie v-ați certa de dimineața până seara și v-ați acuza și suspecta reciproc că furați bani din casă, zilnic, an de an, un deceniu, două, unde ați ajunge? Nu ați rezista nici un an; Ceea ce se întâmplă și în cazul României: Rezistența la ” Rupere” s-a depășit demult. Dar despre asta, într-o postare viitoare”, scrie Vișan.

loading...
To Top