Vișan: Grindeanu e atât de prost încât nu ar găsi singur nici ușa de la baie
News

Vișan: Grindeanu e atât de prost încât nu ar găsi singur nici ușa de la baie

Gelu Vișan face afirmații dure cu privire la războiul din PSD. El susține că Victor Ponta știa că nu are nici o șansă să preia conducerea PSD candidând în interiorul partidului; cu mult timp în urmă, Victor Ponta a imaginat acest plan de preluare a instituțiilor Statului pentru a ataca conducerea PSD-ul, dar și pe ceilalți dușmani ai săi.

”In ecuația aceasta, Grindeanu nu există, e atât de prost încât nu ar găsi singur nici ușa de la baie, nu am nici o îndoială că a fost o marionetă a lui Ponta și a unora din servicii (în mod special a lui Coldea), adânc implicat în această Lovitură de Stat, din momentul în care a fost numit PM.

De ieri, acest guvern se numește Guvernul Ponta. Cum a ocupat guvernul, Victor Ponta a schimbat ministrul de interne, preluând direct, prin marioneta Grindeanu, poliția, Jandarmeria, serviciile secrete ale MI, administrația și infrastructura militarizată a MAI. Cu toată această infrastructură, Ponta are acces la toate datele și dosarele secrete ale adversarilor, dar și la ceea ce o parte din ceea ce înseamnă exprimatea caracterului coercitiv al Statului. Sunt convins că va urma Ministerul Apărării, a doua țintă a oricăror schimbări prin forță de regimuri. In discursul de aseară Ponta a făcut câteva greșeli: 1″ a spus că oricum stă la Guvern timp de câteva săptămâni, o aiureală, timp în care el va fi adevăratul șef al statului ,2″ : a ieșit la lumină, ca păduchele, arătând că el este autorul Loviturii de Stat și 3″ : a spus că alaltăieri era plecat în afara țării. In plin scandal legat de căderea sau nu a guvernului pe care-l consilia, Ponta plecase din țară; De ce?

loading...

Atunci când se organizează o lovitură de Stat, sunt implicate și forțe externe, interesate în destabilizarea sau preluarea unei țări. Cine ar putea fi acestea? M-am tot întrebat ce a căutat povestea cu Rusia în discursul lui Ponta, citit de Grindeanu? Istoria loviturilor de stat m-a învățat două lucruri: te uiți cu atenție cui folosesc și acuzi adversarul de ceea ce faci de fapt tu, pentru a lansa o „perdea de fum”.

Este clar ca lumina zilei că, după vizita lui Iohannis din SUA, țările din regiune care au cel mai mult de pierdut sunt Rusia și Turcia, dar și principalele beneficiare ale unei instabilități în România: Turcia vrea să arate SUA că România este o țară instabilă și nedemnă de încrederea NATO, baza de rachete trebuind să rămână pe teritoriul statului turc, iar Federația Rusă dorindu-și cu disperare o Românie instabilă, pentru a repeta, pe cât posibil scenariul Ucrainei de după Maidan, dar în același timp nedorind-și un membru NATO puternic la granița sa.

V-am spus în postarea trecută că Victor Ponta este o jivină în stare să-l omoare și pe taică-său, doar pentru a-și atinge scopul: Asta și face:  A dat o Lovitură de Stat care este în plină desfășurare, iar pentru aceasta va trebui judecat cât de curând, pentru că eu sunt convins că Lovitura de Stat poate eșua, într-un fel sau altul, iar aici rolul președintelui Iohannis, care aproape că s-a trezit cu Ponta în CSAT, este determinant. Nu trebuie să le permită acestor golani aventurieri să pună mâna pe România și s-o vândă unor interese străine, Constituția îi permite să nu semneze decretele noii puteri reprezentate de Victor Ponta”, afirmă Vișan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });