News

Vișan: LCK, un fel de nume al unei rețele care a făcut mai mult rău României decât un război

Omul politic Gelu Vișan susține că România a devenit o piață de desfacere pentru produsele și serviciile străine, profitul fiind exportat masiv, de ordinul miliardelor și miliardelor de euro în țări de origine și paradisuri fiscale iar în tot acest timp, o individă, bazându-se pe un Sistem Securist „până-n Dinți” a aruncat România în haos. El consideră că LCK (n.r. – Laura Codruta Kovesi) este un fel de nume al unei rețele care a făcut mai mult rău României decât un război.

”Asupra României, sub pretextul „Luptei” Anticorupție s-a abătut o nenorocire: ea poartă numele LCK. Corupția a atins forme de o complexitate nemaiântâlnită; Firmele străine, cele care prin Bechtel, Microsoft, EADS, etc, etc au adus corupția în România, au acaparat economia României. Domeniile strategice au trecut în mâna străinilor, terenurile agricole și neagricole au fost și sunt cumpărate de străini, toți, fără excepție, „cinstiți”, în timp ce Economia România a fost băgată în pușcărie. România a devenit o piață de desfacere pentru produsele și serviciile străine, profitul fiind exportat masiv, de ordinul miliardelor și miliardelor de euro în țări de origine și paradisuri fiscale. 

In tot acest timp, o individă, bazându-se pe un Sistem Securist „până-n Dinți” a aruncat România în haos. Prietenă, mai mult decât intimă, conform relatărilor presei, cu un anume Coldea, general de Securitate, a urmărit toți românii, i-a alergat și terorizat pe politicieni, iar la umbra acestei Terori, ei și-au făcut afaceri de milioane și milioane de euro.

loading...

Mai devreme decât credeți, aceste afaceri o să iasă la lumină, iar acest grup infracțional va trebui, sper, să plătească.
Prin acapararea justiției și prin arestări și condamnări selective, prin spectacol oribil, prin amenințări și șantaj, au reușit să Compromită Anticorupția din România. Așa cum era de așteptat, „Lupta” a distrus Anticorupția, sunt mai mult de zece ani pierduți pentru România. 

Cel mai mare rău pe care l-au făcut acești indivizi țării lor pentru care au depus jurământ de credință este acela că i-au îndemnat pe români să se urască între ei, i-au reânvățat să se toarne unii pe alții, au introdus sentimentul fricii și terorii până la copiii cărora le e frică să vorbească la telefon pentru că sunt ascultați, dar mai ales și mai ales:
le-a distrus românilor încrederea în ei înșiși ca neam, i-a făcut să creadă că sunt un neam de hoți și borfași, le-a zdruncinat ce are mai frumos acest popor:

Pasiunea, entuziasmul și sufletul bun. Ați auzit atât de des expresia „atentat la siguranța națională”, folosită de toți neaveniții: Ceea ce a făcut gașca lui Koveși și Coldea este Atentat la Fibra Poporului Român. O să treacă mult timp de aici înainte până sper să ne recăpătăm încrederea în noi înșine, ca națiune și popor”, scrie Vișan pe Facebook.

loading...
To Top