Vișan: Noua Pasiune a DNA: terorizatul copiilor și bătrânilor. DNA-Sa vină să vă ia: Copiii!!!
News

Vișan: Noua Pasiune a DNA: terorizatul copiilor și bătrânilor. DNA-Sa vină să vă ia: Copiii!!!

”HIDRA:  Koveși-Onea-Portocală: Noua Pasiune a DNA: terorizatul copiilor și bătrânilor. DNA-Sa vină să vă ia: Copiii!!! Ia gândiți-vă că aveți copilul la școală și-i sună telefonul: 

loading...

– De la DNA Ploiești sunt. Să-i spui lui maică-ta să vină la Ploiești că trebuie să o cercetăm. ( și eventual arestăm) Copilul fiind minor și nefiind suspect nu e timpul pierdut, la cât sunt de ticăloși, s-ar putea să vedem și copii la DNA)) Gândiți-vă și că sunteți nevinovată, dar fiul sau fiica dumneavoastră primește un astfel de telefon. S-a îmtâmplat în cazul Anei Maria Pătru: pentru că nu a făcut denunțuri și pentru că s-a apărat public, i-a mai făcut Onea un dosar; 

sau că vă sună și fata la școală și mama cardiacă, s-a întâmplat în cazul doamnei procuror Iorga-Morar, doar pentru că doamna Procuror a contrazis-o pe Koveși și pentru că așa a avut Onea chef.
Cât de nemernic/ă poți să fii, cât de ticăloși puteți fi mă, închizătorilor, cu marea Inchizitoare Laura Codruța Koveși în frunte? In ce lume trăiți voi și cu Koveși a voastră, credeți că sunteți Stat Islamic? Măi derbedeilor, de unde aveați voi numerele de telefon ale copiilor? 

loading...

Domnule Helvigh, nu spuneai că nu mai ești băgați în abuzurile DNA? Eu am știut că minți de la bun început, alții au fost creduli. Nu s-a schimbat nimic, Sistemul a rămas același. 

Și pentru că eu mai cred încă în Democrație, fac apel la Direcția Generală a Protecției Copilului din București să se autosesizeze pentru încălcarea Drepturilor Copilului și pentru terorizarea lor de către DNA; și pentru că eu consider aceste acte fiind acte de Tortură Psihică, Sesizez Public Comitetul Pemtru Prevenirea Torturii și Avocatul Poporului, pentru încălcarea articolului 3 al Convenției Europene a Drepturilor Omului. 

Poate mai avem un pic, măcar un pic de democrație în România.
Despre Onea, șeful DNA Ploiești, ăsta și-a asfaltat pe banii statului drumul până la el acasă, în comuna Bănești Prahova, primarul de acolo făcându-se preș în fața lui. Dar despre Onea o să mai avem timp să vorbim.” (Gelu Vișan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });