News

Ziare.com s-a făcut de râs. Andronic: E posibil să îi dau în judecată

Ziare.com a gafat. Într-un articol pe site-ul menționat se spune că Dan Andronic este printre cei care l-au felicitat pe Mirel Palada pentru faptul că l-a bătut pe senatorul Mihai Goțiu. Jurnalistul de la Evenimentul Zilei a reacționat imediat arătând ce a spus de fapt. E ceva cu totul diferit.

”Avertisment public către Ziare.com. S-a mai trezit încă un UM să manipuleze. Model de journalism tip fake news!
Scrie Ziare.com, vineri, la ora 16.24 că sunt printre cei care l-au felicitat pe Mirel Palada pentru faptul că l-a pocnit pe Goțiu.

O minciună cât casa, cu atât mai mult cu cât scrisesem în aceea dimineață, la ora 10.00, după ce văzusem relatările și înregistrarea emisiunii, un comentariu din care redau fragmentul:

loading...

„1. Mirel Palada s-a auto-exclus din rândul celor care mai pot purta un dialog într-o emisiune. Gestul său nu are justificare, iar faptul că practică aikido este un argument în plus că nu avea de ce să reacționeze așa (…)Vorbim de un comportament suburban în cazul celor doi, de încălcarea limitelor unei dezbateri civilizate.” De unde au scos minciuna cu lauda? 

Pentru că m-am cam săturat de odraslele Binomului, dacă nu rectifică articolul cât mai repede, luni îi dau în judecată”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

Ce scrie Ziare.com – aici este articolul cu pricina publicat Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 16:24

”Printre putinii care l-au laudat pe Mirel Palada au fost Dan Andronic si Mirel Curea, din conducerea cotidianului Evenimentul Zilei, care l-au felicitat pe sociolog pentru agresiunea comisa, dar si Lucian Popescu, fost vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti. Dupa ce comentariul sau inadecvat a atras atentia internautilor, fostul judecator l-a sters de pe Facebook.”

Captura Ziare.com

Captura Ziare.com

loading...
To Top