News

Zile grele pentru Dragnea. Ponta, piatra GREA a Opoziției

Victor Ponta nu l-a uitat pe șeful PSD și a susținut că Liviu Dragneaseamănă cu celebrul baron al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar, sau cu fostul dictator venezuelean, Hugo Chavez. Fostul premier, care și-a anunțat intrarea în proiectul ”Pro România”, a mai afirmat că poate să îşi dea ”doctoratul în cei cu mustaţă când mint”. Ponta pare să fie mai agresiv cu Dragnea decât orice alt on din Opoziție.

loading...

”Pot să-mi dau doctoratul în cei cu mustaţă când mint, că le tremură mustaţa. Când zic că nu-i interesează, îi interesează de fapt (…) Nu vreau să mă sune Daddy acum să-mi propună nu ştiu ce funcţie, mi-a propus atâtea funcţii încât mi-au ajuns toate (…)

Eu, dacă vreau să promovez pe cineva în Guvern, îmi fac o poză cu el şi îl sună Dragnea imediat şi îi dă o funcţie. Spuneţi-mi cine vrea să fie promovat. Sau spun: prietena mea cutare, prietenul meu cutare, îl ia imediat la Camera Deputaţilor şi îi dă o funcţie, îl pune într-un consiliu de administraţie, îi angajează o soră, o cumnată, un nepot. Domnule, România nu e Teleorman, nu putem să lucrăm toţi la stat, să ne dea Dragnea funcţii la toţi”, a declarat Victor Ponta, în conferința de lansare a ”Pro România”, acolo unde i-a avut alături pe Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu.

loading...
To Top