Alex velea minim doi versuri

muzica

Cuprins

Alex velea minim doi versuri

Alex Velea – Minim Doi Versuri

Artistul de origine romana Alex Velea este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala romaneasca. El se poate lauda cu o cariera muzicala inceputa in anul 2004 si se bucura de un succes considerabil. Muzica lui Alex Velea este influentata de hip-hop, R&B si reggaeton si se bucura de popularitate in randul tinerilor.

Albumul „Minim Doi Versuri” al lui Alex Velea a fost lansat in anul 2016 si a primit multi elogii din partea criticilor, fiind considerat unul dintre cele mai bune albume ale anului. Albumul include piese rap si R&B si de alta muzica: piesa „Pana La Sange”, piesa „Tinandu-te Minte”, piesa „Vorbe”, piesa „Ce Faci” si piesa „Vreau Sa Ma-nsor”.

Vorbe

„Vorbe”, piesa lui Alex Velea de pe albumul „Minim Doi Versuri”, a devenit una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului. Piesa vorbeste despre iubire si despre cum este nevoie de comunicare pentru a mentine o relatie. Acest lucru devine evident in versurile piesei: „Tot ce mi-ai spus/ Poate nu te-am inteles/ Tu nu intelegi/ Ca vreau sa iti spun ca te iubesc”.

Tinandu-te Minte

„Tinandu-te Minte” este o piesa rap a lui Alex Velea care se concentreaza mai mult pe tema abuzului. Versurile piesei sunt profund emotionale si vorbesc despre conditia de abuzat si despre sentimentul de neputinta. Versurile din aceasta piesa sunt: „Nu am cum sa-mi salvez sufletul/ Mintea mea-mi zice sa-mi folosesc puterea/ Dar sunt prea slabul si nici nu pot sa spun nimic/ Durerea mea atat de adanca/ Eu tinandu-te minte/ Te urasc”.

Pana La Sange

„Pana La Sange” este una dintre cele mai indragite piese ale lui Alex Velea si se bucura de popularitate in randul publicului de toate varstele. Piesa a fost lansata in anul 2016 si vorbeste despre lupta de a fi mai bun si de a merge mai departe, chiar si atunci cand este greu. Versurile piesei sunt: „Stiu ca nu se termina aici/ Chiar daca inca iti simti durerea/ Aici nu se termina totul/ Trebuie sa mergem mai departe”.

Ce Faci

„Ce Faci” este o piesa rap a lui Alex Velea care se concentreaza pe tema schimbarii si a trecerii la altceva. Piesa vorbeste despre lupta interioara intre a ramane in aceeasi zona comoda si a-si asuma riscuri pentru a-si schimba situatia. Versurile piesei sunt: „Ce faci cind mai ai o sansa/ Si lumea se schimba/ O sa stai intr-un loc sa vezi cum toata lumea se misca/ Si nu te lasa sa obtii ceea ce iti doresti”.

Vreau Sa Ma-nsor

Vreau Sa Ma-nsor

„Vreau Sa Ma-nsor” este o piesa rap a lui Alex Velea care vorbeste despre dragoste si despre dorinta de a fi cu acea persoana pentru restul vietii. Versurile piesei sunt: „Vreau sa ma-nsor cu tine/ Sa fim unul si unul/ Vreau sa stii ca te iubesc/ Si ca vreau sa fim impreuna”.

Albumul „Minim Doi Versuri” al lui Alex Velea a fost un succes imens si a devenit unul dintre cele mai indragite albume ale artistului. Piesele acestuia sunt unele dintre cele mai iubite piese ale lui Alex Velea si sunt foarte apreciate de publicul de toate varstele. Albumul a devenit unul dintre cele mai bine vandute albume de hip-hop si R&B din Romania si a fost o mare realizare pentru Alexander Velea.

Autor

Articole Asemănătoare

cultura generala

Intrebari de cultura generala pentru copii

Introducere in Cultura Generala pentru Copii Cultura generala este o componenta esentiala in dezvoltarea oricarui copil, oferindu-i o baza solida pentru a intelege si a se integra mai bine in…

Vezi articolul
mireasa

Cine a castigat Mireasa sezonul 5?

Introducere in “Mireasa” Sezonul 5 “Mireasa” este un reality show romanesc care a captivat atentia publicului din tara noastra, fiind unul dintre cele mai urmarite programe de televiziune in genul…

Vezi articolul
muzician

Cine a castigat Vocea Romaniei 2022

Introducere Celebra competitie de talente muzicale, “Vocea Romaniei”, a incheiat sezonul 2022 cu un spectacol impresionant, care a atras milioane de telespectatori din toata tara. Acest show de talente, ajuns…

Vezi articolul