Antonia si Alex Aelea

muzica

Cuprins

Antonia si Alex Aelea

Antonia si Alex Velea: o poveste de dragoste

Antonia si Alex Velea au facut o poveste de dragoste frumoasa si plina de pasiune. Cuplul s-a cunoscut in 2011 si au devenit rapid foarte apropiati, fiind in stare sa se inteleaga perfect si sa aiba aceeasi viziune asupra vietii si a relatiilor dintre ei. Cuplul si-a unit destinele in aprilie 2013, cand s-au casatorit pe plaja din Anavyssos, Grecia.

Inceputul carierei muzicale

Inainte de a se cunoaste, Antonia si Alex Velea au avut cariere muzicale de succes. Antonia a inceput sa cante de cand era copil. La varsta de 15 ani, ea a devenit membra a trupei Akcent si a inceput sa lanseze piese solo. In acelasi timp, Alex Velea, cunoscut si sub numele de „Vunk”, a inceput sa cante in formatii muzicale si a lansat primul sau album solo in 2011.

Colaborari si dueturi

Colaborari si dueturi

Antonia si Alex Velea au format un cuplu de succes si au facut numeroase colaborari artistice, inclusiv in duete. De-a lungul carierei lor, au lansat multe piese impreuna, iar unele dintre aceste piese au ajuns chiar pe primele locuri in topurile muzicale. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara „Vorbe goale”, „Supersonic” si „Ce bombeu”.

Viata de familie

Antonia si Alex Velea au format o familie frumoasa, iar in 2016, cuplul a primit primul lor copil, un baietel pe nume David. Antonia si David s-au bucurat enorm de venirea lui pe lume, iar Alex Velea a fost si el extrem de incantat de a deveni tata. Cei trei formeaza o familie minunata, si de cand David a venit pe lume, Antonia si Alex Velea s-au dedicat mai mult decat oricand vietii de familie.

Activitati caritabile

Antonia si Alex Velea au facut multe donatii si actiuni caritabile de-a lungul carierei lor si au oferit sustinere si sprijin copiilor si familiilor aflate in nevoie. In 2015, ei au fondat o fundatie caritabila pentru copiii fara adapost care se numeste „Antonia si Alex Velea” si care ajuta copiii nevoiasi din Romania sa isi construiasca un viitor mai bun. De asemenea, in fiecare an, ei organizeaza o gala de caritate si aduna donatii pentru fundatia lor.

Futura lor

Antonia si Alex Velea au facut o poveste frumoasa de dragoste si au continuat sa creasca o familie unita si fericita. Cuplul spune ca nu se gandesc in prezent la o separare sau la divort, ci se concentreaza mai degraba sa construiasca o viata frumoasa pentru ei si copilul lor. Cu siguranta, acest cuplu a devenit o sursa de inspiratie pentru multi oameni si in continuare vor fi multe de aflat despre povestea lor de dragoste.

Autor

Articole Asemănătoare

fotbal

Cine a castigat Cupa Mondiala 2022

Introducere Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, cunoscut sub numele de FIFA World Cup, a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale anului. Găzduit de Qatar, acesta a…

Vezi articolul
muzica

Alex Velea biografie

Nasterea Alex Velea a fost nascut in Bucuresti, pe data de 10 iulie 1984. Acesta este un cantaret de muzica pop, dar si producator muzical. Numele lui real este Alex…

Vezi articolul
muzica

Alex Velea si Connect-r, dragoste la prima vedere

Alex Velea si Connect-R: dragoste la prima vedere Romanii au o mare pasiune pentru muzica si, prin urmare, pentru artistii lor preferati. Pe Alex Velea si Connect-R ii putem considera…

Vezi articolul